Oracle PL/SQL adatbázis fejlesztő

Amit tudnod kell

  • Oracle 12c SQL és PL/SQL ismerete
  • SQL/XML tapasztalat
  • Analitikus függvények gyakorlati ismerete
  • Legalább 3 éves PL/SQL gyakorlat az utóbbi 5 évben
  • Verziókezelő rendszerek ismerete (GIT)
  • Legalább középfokú angol nyelvtudás

Ami előnyt jelent

  • OCP vizsga megléte
  • DBA ismeretek
  • Java projektekben való együttműködés
  • Java fejlesztői tapasztalat

Téged keresünk?

Légy nyitott

Projektjeink során bármi és az ellenkezője is megtörténhet. Légy nyitott mindegyikre!

Vállalj felelősséget

A saját munkádért merj és tudj felelősséget vállalni. Egyenes gerinccel, emelt fővel.

Akarj többet tudni

A tesztautomatizáció most formálódó, fiatal iparág. Nagy kanállal kell enned az új tudást.

Gondolkodj pozitívan

Minden nap problémákat oldunk meg. Ehhez elengedhetetlen, hogy pozitív légy.

Tudj velünk nevetni

Az összes fenti tulajdonság fontos, de akkor ér csak valamit, ha közben végig mosolyogsz.

“Számomra még mindig kaland az egész. Ma is szívesen mesélem ismerőseimnek, hogyan kerültem a csapatba. Korábban érintőlegesen volt része életemnek az informatika, de itt lehetőséget kaptam az elmélyülésre. Rengeteg tanulást követően, ma már a nehéz feladatok is megtalálnak.”

Deák Máté
test analyst @ ProofIT

Mit ajánlunk neked?

Változatos feladatok

Ügyfeleink a legkülönbözőbb iparágakból kerülnek ki, ami biztosítja számunkra munkánk változatosságát. Sokszor kerülünk abba a helyzetbe, hogy új üzleti domaint kell megismernünk, szaktudásunkat sokoldalúan kell alkalmaznunk.

Érdekes szakterület

A tesztautomatizálás aránylag új szakterületnek számít az informatikában. Ezen a területen fejlesztjük platformunkat, nyújtunk kapcsolódó szolgáltatásokat, oldunk meg problémákat. A tesztelés izgalmas, soha véget nem érő feladat.

Barátságos környezet

Lapos szervezeti struktúrában működünk, tág teret adunk a kreativitásnak. Valljuk, hogy kollegiális közösségben lehet a legodaadóbban dolgozni. Kényelmes irodánk természethez kapcsolódó helyen, a város zajától távolabb található.

Tanulási lehetőségek

Értékeljük a tanulni vágyást. Kollégáinkat állandóan biztatjuk és támogatjuk különböző szakmai továbbképzéseken való részvételre, mert tudjuk, hogy megbízásaink teljesítéséhez folyamatosan képezni kell magunkat és munkatársainkat.

Mentorálás

Új kollégáink beilleszkedésére soha nem sajnáljuk az időt és az energiát. A szükséges készségek és a megfelelő tapasztalatok megszerzésében senior kollégáink folyamatosan támogatnak. Kellő ambícióval és kitartással értékes csapattagunk lehetsz.

Jókedv

Örülünk a sikereinknek, szeretünk tanulni a hibáinkból. Mindennapjainkat nem csak felelősségteljesen, de jó hangulatban is töltjük. Munkánktól függetlenül is szeretjük néha együtt tölteni szabadidőnket és a közös sportolásra is adódnak alkalmak.

Jelentkezz most!

Ha a fentiek alapján úgy érzed, hogy köztünk a helyed, és hosszú időre megfelelő motivációt jelenthet számodra a pozíció, küldd el nekünk az elérhetőségeidet, és felvesszük veled a kapcsolatot.