Amit tudnod kell

 • Logikus és elemző gondolkodás
 • Haladó számítógépes felhasználói ismeretek és gyakorlat (MS Office)
 • Alapfokú programozási ismeret
 • Legalább középfokú angol nyelvvizsga

Ami előnyt jelent

 • ISTQB CTFL (alapszintű tesztelői vizsga)
 • ISTQB CTAL-TA (haladó teszt elemzői vizsga)
 • Üzleti domain ismeretek bármely komplex területről, pld.: banki, ERP, logisztika… 
 • XML és Xpath technológia ismeretek
 • HTML és REST API ismeretek
 • Linux ismeret
 • Oktatási gyakorlat

Téged keresünk?

Légy nyitott

Projektjeink során bármi és az ellenkezője is megtörténhet. Légy nyitott mindegyikre!

Vállalj felelősséget

A saját munkádért merj és tudj felelősséget vállalni. Egyenes gerinccel, emelt fővel.

Akarj többet tudni

A tesztautomatizáció most formálódó, fiatal iparág. Nagy kanállal kell enned az új tudást.

Gondolkodj pozitívan

Minden nap problémákat oldunk meg. Ehhez elengedhetetlen, hogy pozitív légy.

Tudj velünk nevetni

Az összes fenti tulajdonság fontos, de akkor ér csak valamit, ha közben végig mosolyogsz.

“Két éve tesztautomatizálóként kezdtem a cégnél. Miután bizonyítottam rátermettségemet, hamar lehetőséget kaptam az ambícióimhoz, a közösen kitűzött céljainkhoz ma már sokkal összetettebb módon tudok hozzájárulni. Örülök, hogy részese vagyok ennek a lelkes csapatnak, a termékfejlesztés pedig külön izgalmat jelent számomra.”

Török Zoltán
senior test automation expert @ ProofIT

Mit ajánlunk neked?

Változatos feladatok

Ügyfeleink a legkülönbözőbb iparágakból kerülnek ki, ami biztosítja számunkra munkánk változatosságát. Sokszor kerülünk abba a helyzetbe, hogy új üzleti domaint kell megismernünk, szaktudásunkat sokoldalúan kell alkalmaznunk.

Érdekes szakterület

A tesztautomatizálás aránylag új szakterületnek számít az informatikában. Ezen a területen fejlesztjük platformunkat, nyújtunk kapcsolódó szolgáltatásokat, oldunk meg problémákat. A tesztelés izgalmas, soha véget nem érő feladat.

Barátságos környezet

Lapos szervezeti struktúrában működünk, tág teret adunk a kreativitásnak. Valljuk, hogy kollegiális közösségben lehet a legodaadóbban dolgozni. Kényelmes irodánk természethez kapcsolódó helyen, a város zajától távolabb található.

Tanulási lehetőségek

Értékeljük a tanulni vágyást. Kollégáinkat állandóan biztatjuk és támogatjuk különböző szakmai továbbképzéseken való részvételre, mert tudjuk, hogy megbízásaink teljesítéséhez folyamatosan képezni kell magunkat és munkatársainkat.

Mentorálás

Új kollégáink beilleszkedésére soha nem sajnáljuk az időt és az energiát. A szükséges készségek és a megfelelő tapasztalatok megszerzésében senior kollégáink folyamatosan támogatnak. Kellő ambícióval és kitartással értékes csapattagunk lehetsz.

Jókedv

Örülünk a sikereinknek, szeretünk tanulni a hibáinkból. Mindennapjainkat nem csak felelősségteljesen, de jó hangulatban is töltjük. Munkánktól függetlenül is szeretjük néha együtt tölteni szabadidőnket és a közös sportolásra is adódnak alkalmak.

Jelentkezz most!

Ha a fentiek alapján úgy érzed, hogy köztünk a helyed, és hosszú időre megfelelő motivációt jelenthet számodra a pozíció, küldd el nekünk az elérhetőségeidet, és felvesszük veled a kapcsolatot.