Újabb mérföldkő: Felhőbe költözött az irodánk

2022.07.27.
Újabb mérföldkőhöz érkezett a ProofIT. Irodánk felhőbe költöztetésével tovább modernizáltuk a működésünket.

Tovább modernizáltuk működésünket

Az elmúlt két év sok változást hozott a gazdasági és társadalmi környezetünkben. Lekövetve az átalakulásokat, mi is áttértünk a remote munkavégzésre, 2020 óta kollégáinkkal együtt home office-ból végezzük el feladatainkat. Hogy a mindennapi működésünket még rugalmasabbá tegyük, és hogy lépést tartsunk a XXI. század változásaival, ezért úgy döntöttünk, logisztikailag és jogilag székhelyszolgáltatóhoz helyezzük át az irodánkat.

Virtuális irodánk címe:

1111 Budapest, Lágymányosi utca 12. fszt. 2.

Rugalmasabbak lettünk

Hatalmas előrelépésként éljük meg ezt a változást, hiszen így a tárgyaló és workshop tekintetében nem korlátoz többet minket a helyszín, mivel megfelelő infrastruktúrával rendelkező coworking tárgyaló számos akad az egész ország területén. Már ki is néztünk néhányat, amiket hamarosan kipróbálunk.

Az elmúlt két év alatt alig jártunk az irodában. A rugalmas munkaszervezésnek köszönhetően home office-ból minden projektet hatékonyan és eredményesen le tudunk vezényelni – még a nemzetközi performanciatesztelési projektet is –, a csapatépítőket pedig házon kívül tartjuk. Ráadásul egyre több Budapesten kívüli új kolléga csatlakozik hozzánk, és akadnak olyan munkatársaink is, akik mostanában költöztek vidékre. A ProofIT bővülését nem szerettük volna korlátozni azzal, hogy az irodánk kizárólag Budapesten vagy Magyarországon érhető el. Így még több tényező indokolta az irodánk felhőbe költöztetését.

Akadálytalan virtualizáció

A fizikai iroda felszámolása megbízásainkat semmilyen formában nem érinti, a szervereinket szerverhotelben helyeztük el, így továbbra is a megszokott módon és minőségben látjuk el a projektjeinkhez kapcsolódó feladatainkat.

Az irodánkból kikerülő e-hulladékot újrahasznosítottuk. A környezetvédelem jegyében nem hulladéklerakóba vittük a régi IT eszközeinket, hanem a RoboKaland Ökotudatos Jövőért Nonprofit Kft. számára ajánlottuk fel azokat, így a kiselejtezett IT eszközeink újrahasznosítva, nyári IT gyerektáborokban lesznek felhasználva.

Az iroda virtualizációjával járó további változás, hogy vezetékes telefonon és faxon ezentúl nem érhető el irodánk. Az info@proofit.hu email címre vagy a social media felületeinkre tudnak nekünk online üzenetet küldeni.

Kapcsolódó:  Mi kell a sikeres adatmigrációs teszteléshez?

Továbbra is keressenek minket bizalommal!


TAGS  
Author

ProofIT

Complete test automation service and infrastructure: test automation from design through implementation to evaluation of results. ProofIT Ltd. has been providing assistance to a wide range of services and testing infrastructure, primarily for large companies and state organizations for more than ten years.
© 2018 ProofIT Kft. Minden jog fenntartva. / All rights reserved.
linkedin
Share This