Kategória: Blog

3 érv, amiért érdemes beruházni automata teljesítménytesztelésbe

Miért javasolt automata teljesítménytesztelésbe invesztálni? Cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb érveket, amelyek megerősítik az automatizált, szoftverek által támogatott teljesítménytesztelésbe való befektetés szükségességét.

Tovább olvasom
Oracle adatbázis versenypiaci alkalmazásokban

A ProofIT-tól Varga Zsolt CEO tartott előadást az Oracle szervezésében, 2022 október közepén megrendezett webináriumon. Az adatkezelési előadássorozaton az Oracle legnépszerűbb termékéhez, a Standard Edition 2 üzemeltetéséhez és használatához kaptak gyakorlati tanácsokat a résztvevők.

Tovább olvasom
Mi kell a sikeres adatmigrációs teszteléshez?

Az üzleti kockázatok minimalizálásához a vállalati információs rendszerek időszerű frissítése szükséges, ezzel párhuzamosan pedig a régi alkalmazások adatainak migrálása. Az áttelepítési hibák elkerülhetők, ha megfelelő adatmigrációs tesztelést hajtunk végre.

Tovább olvasom
10 must have CIO kompetencia

Milyen kulcsképességekkel rendelkezzen egy CIO? Cikkünkben felsoroljuk azt a tíz legfontosabb kompetenciát, amelyek fejlesztése erősen ajánlott az informatikai vezetők számára.

Tovább olvasom
TCOE: Segítség a minőségbiztosításban

A TCOE egy kiváló eszköz a tesztelési funkciók optimális minőségének eléréséhez. Ebben a cikkben definiáljuk a TCOE-t, bemutatjuk, Európában mennyire elterjedt a használata, majd röviden ismertetjük, hogyan hozzunk létre TCOE központot.

Tovább olvasom
Konklúziók: Európai Szoftvertesztelési Jelentés 2022

Mennyi időt fordítanak a minőségbiztosításra a szoftverfejlesztő cégek? Mennyire értékelik a minőséget a vállalatok? A Software Testing News 2022-es Európai Szoftvertesztelési Benchmark Jelentéséből szemezgettünk.

Tovább olvasom
Újabb mérföldkő: Felhőbe költözött az irodánk

Újabb mérföldkőhöz érkezett a ProofIT. Irodánk felhőbe költöztetésével tovább modernizáltuk a működésünket.

Tovább olvasom
Ökotudatos IT eszköz adomány a ProofIT-tól

A RoboKaland kapta a ProofIT informatikai adományát. A régi IT eszközeink újrahasznosítva, nyári IT gyerektáborokban lesznek felhasználva.

Tovább olvasom
A HungaroControl és a ProofIT együtt megújítja a légiforgalmi iparágat

A ProofIT automata szoftver technológián alapuló rendszere alkalmas arra, hogy a légiforgalmi irányítási rendszereket gyorsan és teljeskörűen tesztelje. A HungaroControllal közös, minőségbiztosítást támogató innovációnkat a 2022-es madridi ATM Világkongresszuson mutatjuk be.

Tovább olvasom
Örökölt rendszer-migráció: kinek, mikor ajánlott?

Milyen előnyökkel jár az örökölt rendszer-migráció? Kinek éri meg fontolóra venni a régebbi alkalmazásainak modernizálását?

Tovább olvasom
További cikkek
© 2018 ProofIT Kft. Minden jog fenntartva. / All rights reserved.