Tesztautomatizációs blog

Nyerjen betekintést a tesztautomatizáció aktuális trendjeibe!

10 must have CIO kompetencia

Milyen kulcsképességekkel rendelkezzen egy CIO? Cikkünkben felsoroljuk azt a tíz legfontosabb kompetenciát, amelyek fejlesztése erősen ajánlott az informatikai vezetők számára.

Tovább olvasom
TCOE: Segítség a minőségbiztosításban

A TCOE egy kiváló eszköz a tesztelési funkciók optimális minőségének eléréséhez. Ebben a cikkben definiáljuk a TCOE-t, bemutatjuk, Európában mennyire elterjedt a használata, majd röviden ismertetjük, hogyan hozzunk létre TCOE központot.

Tovább olvasom
Konklúziók: Európai Szoftvertesztelési Jelentés 2022

Mennyi időt fordítanak a minőségbiztosításra a szoftverfejlesztő cégek? Mennyire értékelik a minőséget a vállalatok? A Software Testing News 2022-es Európai Szoftvertesztelési Benchmark Jelentéséből szemezgettünk.

Tovább olvasom
Újabb mérföldkő: Felhőbe költözött az irodánk

Újabb mérföldkőhöz érkezett a ProofIT. Irodánk felhőbe költöztetésével tovább modernizáltuk a működésünket.

Tovább olvasom
Ökotudatos IT eszköz adomány a ProofIT-tól

A RoboKaland kapta a ProofIT informatikai adományát. A régi IT eszközeink újrahasznosítva, nyári IT gyerektáborokban lesznek felhasználva.

Tovább olvasom
A HungaroControl és a ProofIT innovációja megújíthatja a légiforgalmi iparágat

A ProofIT automata szoftver technológián alapuló rendszere alkalmas arra, hogy a légiforgalmi irányítási rendszereket gyorsan és teljeskörűen tesztelje. A HungaroControllal közös, minőségbiztosítást támogató innovációnkat a 2022-es madridi ATM Világkongresszuson mutatjuk be.

Tovább olvasom
Örökölt rendszer-migráció: kinek, mikor ajánlott?

Milyen előnyökkel jár az örökölt rendszer-migráció? Kinek éri meg fontolóra venni a régebbi alkalmazásainak modernizálását?

Tovább olvasom
Performanciatesztelés a bolgár DSK Bankban (2)

Bulgária vezető pénzintézete informatikai rendszer átalakítást hajtott végre a pandémia idején. Esettanulmányunk második részében bemutatjuk a bolgár DSK Banknak a KPMG-vel közösen végzett performanciatesztelési projektünk kritikus pontjait és eredményeit.

Tovább olvasom
Performanciatesztelés a bolgár DSK Bankban (1)

Egy pénzintézet informatikai rendszerének átalakítása sokban hasonlít a hídépítéshez. Minden pontos és részletes tervek szerint készül, végül pedig egy terheléses próbát kell végezni, aminek eredményeképpen bebizonyosodik, hogy a gyakorlat igazolja-e az előzetes kalkulációkat. Ismertetjük a bolgár DSK Banknak a KPMG-vel közösen végzett performanciatesztelési projektünk lényeges pontjait. (1. rész)

Tovább olvasom
Performancia tesztelés dióhéjban (1) - Mikor és kinek indokolt performancia tesztelést elvégeztetni?

Hogyan működik az összetett informatikai rendszerek teljesítményének mérése a gyakorlatban? A témát döntéshozói oldalról megközelítő cikksorozatunkban a komplex szoftverek performancia tesztelését mutatjuk be. Először ismertetjük, mikor és kinek érdemes teljesítménytesztelési projekt elindításán gondolkodnia.

Tovább olvasom
További cikkek
© 2018 ProofIT Kft. Minden jog fenntartva. / All rights reserved.
Share This